Промислові системи очищення води використовуються на виробництві, в житлових комплексах і готелях, лабораторіях, ресторанах і лініях з очищення води на розлив. Головною особливістю промислового очищення є висока продуктивність фільтрів, яка забезпечує великі обсяги очищеної води. Промислові фільтри для очищення води застосовують в аграрному бізнесі, фармакології, харчовій промисловості, ювелірній справі і мікроелектроніці.

ВИДИ ПРОМИСЛОВИХ СИСТЕМ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ

Лідер українського ринку фільтрів очищення води компанія Ecosoft створює різні типи промислових очищувачів. Модельний ряд включає в себе:

  • Системи зворотного осмосу;
  • Системи ультрафільтрації;
  • Контейнерні системи очищення води;
  • Системи електродеіонізаціі.


При виборі промислової системи підготовки води враховують її призначення, необхідну продуктивність і якість вихідної води. Спільною особливістю всіх промислових водоочисних установок Ecosoft є високий рівень автоматизації.

СИСТЕМИ ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ

Основним компонентом промислової системи зворотного осмосу, як і для побутових фільтрів, є микропористая мембрана. У промисловій очищенні води використовується кілька ідентичних мембран, від кількості яких залежить обсяг води, що видається фільтром в одиницю часу. На зворотний осмос вода надходить уже після попереднього очищення. Технологія відрізняється найбільшої ефективності, однак вимагає підтримки заданого тиску перед мембраною.

СИСТЕМИ УЛЬТРАФІЛЬТРАЦІЇ

Як і в фільтрах зворотного осмосу, в складі установок для ультрафільтрації води використовуються мембранні елементи. На відміну від осмосу, ультрафільтрації системи менш вимогливі до тиску вихідної води, що забезпечує економію ресурсів в процесі очищення.

КОНТЕЙНЕРНІ СИСТЕМИ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ

Система очищення води контейнерного типу являє собою окремий модуль, всередині якого змонтовано комплект обладнання. Комплектація залежить від ваших потреб і може включати в себе всі типи водоочисних установок Ecosoft. Переваги контейнерних установок - мобільність і автономність. Це оптимальне рішення для сезонного бізнесу, а також надійне джерело чистої води при надзвичайних ситуаціях.

СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОДЕІОНІЗАЦІІ

Установки для деіонізації забезпечують глибоке знесолення води без використання реагентів. Для очищення застосовуються компактні модулі рулонного типу. Вони не потребують регенерації, тому можуть довгий час працювати в безперервному режимі.

Рішення Ecosoft - це промислові фільтри для води, які включають в себе високоефективні і продуктивні системи з використанням мембранних технологій. Ефективна робота, невисока ціна та високий рівень автономності забезпечать вам необхідну кількість чистої води при мінімальних витратах.